Hoe een gigolo inhuren werkt en wat je kunt verwachten

Wil je je relatie een boost geven? Jezelf herontdekken? Op je wenken worden bediend in bed? Of gewoon een avondje fun? De taboe rondom betaalde seks is iets van vroeger. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst de helft van alle Nederlandse vrouwen het als ‘slim en modern’ bestempelt. Als je zin hebt in een spannende date, waarom dan niet professioneel! In dit artikel vertellen we hoe een gigolo inhuren werkt en wat je kunt verwachten van jullie afspraakje.

Gigolo inhuren

Wist je dat de term ‘huren gigolo’ een paar honderd keer per maand wordt opgezocht op Google. Je bent dus echt niet de enige die meer wil weten over de mogelijkheden van een betaalde date! Seks met een gigolo is veilig, professioneel en bovenal natuurlijk erg spannend! Wat zijn de mogelijkheden? En wat betaal je gemiddeld voor een avondje fun? We hebben het voor je op een rij gezet.

De mogelijkheden

Hoe jij je date met een gigolo invult is eigenlijk helemaal aan jou. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een thuisdate, hoteldate, dinnerdate of een tantra massage tot een striptease, een saunabezoekje of samen een avond naar een parenclub. Je kunt online de profielen van verschillende mannen bekijken en lezen wat ze aanbieden. Met een escortheer ben je verzekerd van stijlvol gezelschap en van de avond van je dromen!

Wat kost een gigolo inhuren?

Een gigolo inhuren betekent dat je een date van twee uur hebt. Voor sommige gigolo’s is een boeking van één of anderhalf uur ook mogelijk. De prijzen verschillen en zijn afhankelijk van je wensen. Je wilt natuurlijk de best mogelijke match! De tarieven van de heren staan vermeld op hun profiel. De voordeligste tarieven zijn €380,- voor twee uur en €100,- voor elk uur extra.